5 Simple Statements About παθησεις σπονδυλικης στηλης Explained

Αυχενικό Σύνδρομο – Αίτια Από Μεσοσπονδύλιους Δίσκους

«Να στοχεύεις ψηλά, το φεγγάρι. Ακόμα κι αν αποτύχεις, θα βρεθείς ανάμεσα στ’ αστέρια»

Αυτή η κατάσταση επιτρέπει στον αυχένα να χάσει την φυσιολογική λόρδωση που έχει και να ευθειαστεί, προκαλώντας προβλήματα.

Για να δημιουργηθεί ένα εξατομικευμένο πρωτόκολλο θεραπείας, απαιτείται μία προσεκτική διάγνωση από τον ορθοπεδικό, προκειμένου να τεθούν με σαφήνεια τα αίτια από τα οποία ξεκίνησε το αυχενικό σύνδρομο.

Μερικοί άνθρωποι με σπονδυλική στένωση μπορεί να μην έχουν συμπτώματα. Άλλοι μπορεί να παρουσιάσουν πόνο, μυρμήγκιασμα, μούδιασμα και μυϊκή αδυναμία.

Το τραύμα της σπονδυλικής στήλης, όπως τα κατάγματα, με ή χωρίς νευρολογική βλάβη.

Ανακαλύπτουμε τον κρυμμένο θεραπευτή που έχεις μέσα σου και τον αναδεικνύουμε. 

Διαρθρωτικές παραμορφώσεις των εμπλεκόμενων σπονδύλων μπορεί να προκαλέσουν στένωση του σπονδυλικού σωλήνα.

Έσπασα το χέρι μου με το άνοιγμα της σχολικής χρονιάς. Θα επηρεάσει την απόδοση μου στο σχολείο και ιδιαίτερα στις Πανελλήνιες;

Πώς τα Καταφέρνουμε στο Κέντρο Ρεφλεξολογίας και Έρευνας

Ως εκ τούτου όταν πονέσουμε ξανά, καλό θα ήταν να λάβουμε υπόψη μας και την εμπεριστατωμένη γνώμη ενός φυσιοθεραπευτή, πέραν από αυτή του ιατρού, διότι μπορεί να γλυτώσουμε χρόνο, κόπο και χρήματα, αποφεύγοντας website τελικά την υποβολή σε σειρά περιττών εξετάσεων, καθώς και τη λήψη φαρμάκων, που ναι μεν σίγουρα θα απαλύνουν τον πόνο, πλην όμως πιθανότατα δεν θα διορθώσουν ούτε την πάθηση, ούτε και την αιτία πρόκλησής της.

Το αυχενικό σύνδρομο εμφανίζεται σε άτομα μέσης ηλικίας, που έχουν μεγαλύτερες πιθανότητες να παρουσιάσουν και εκφυλιστικά στοιχεία στην σπονδυλική στήλη.

Δημιούργησε τη πρώτη σχολή Ρεφλεξολογίας στην Ελλάδα και μέσω της, παρουσίασε δεκάδες ετήσιες μελέτες και έρευνες που πια μεταφράζονται και διανέμονται σε όλο τον κόσμο, έκανε συνεργασίες με διεθνείς οργανισμούς και μαζί με το πάθος της για την Ρεφλεξολογία δημιούργησαν το Κέντρο Ρεφλεξολογίας και Έρευνας.

Οι αυχενικοί νάρθηκες και κηδεμόνες που υποστηρίζουν τον αυχένα, χωρίζονται σε μαλακούς και σκληρούς και σε γενικές γραμμές προσφέρουν μεγάλη σταθερότητα και καλά λειτουργικά αποτελέσματα.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *